Eendaagse uitstappen voor groepen en individuen

ONS AANBOD


TM-waves maakt er een erezaak van om voor iedereen de perfecte eendaagse uitstap op maat te maken.


Bij TM-waves kan je terecht voor eendaagse (groeps)reizen in:


  • heel België met steden als Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Tongeren, Brussel, Doornik, Bergen, Namen, Luik...
  • het noorden van Frankrijk tot en met Parijs;
  • Zeeland met o.a. Middelburg, Goes, Zierikzee, de Deltawerken…;
  • Noord-Brabant;
  • Zuid-Holland met o.a. Den Haag, Rotterdam, Delft....;
  • Utrecht;
  • Gelderland, met Apeldoorn en Nijmegen;
  • Noord-Holland met uiteraard Amsterdam;
  • het Groothertogdom Luxemburg;
  • de Duitse deelstaten Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts en Saarland

HOE DOEN WE HET?


Jij suggereert de bestemming. Of je kiest voor een thema en je laat je verrassen…

En dan gaan we voor jou aan de slag. Met een tot in de puntjes uitgewerkte voorbereiding kunnen we samen de baan op. Voor een culturele reis, een uitstap waarin we alles uitvlooien over de geschiedenis van de mijnen, een trip waarin ook best wat gewinkeld mag worden, een ontdekkingsreis door het natuurschoon van Wallonië…

Je kiest voor toeristische topbestemmingen die stevig op de kaart staan. Of voor nieuwe originele ontdekkingen. Of voor een combinatie. Want het gaat om jouw uitstap, jouw reis die jij altijd al hebt willen maken.


HEB JE ER ZIN IN GEKREGEN?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jouw droomuitstap. Vraag naar een eendaagse uitstap à la carte of kies er een uit ons grote aanbod. Contacteer TM-waves vandaag nog via het contactformulier of bel naar +32 473 23 56 69.

EEN GREEP UIT DE VERSCHEIDENE MOGELIJKHEDEN

OP ONTDEKKKING OP DE

MIJNSITE VAN BERINGEN 


Deze uitstap staat in het teken van de vroegere industriële ontwikkeling van Limburg. Het Mijnmuseum dompelt ons onder in het Limburgse mijnverleden. We stappen in de voetsporen van de mijnwerkers die vroeger naar de ondergrond trokken. En we trekken naar Hasselt, niets minder dan de stad van de smaak.

DELFT, STAD VAN DELFTS BLAUW

EN KONINKELIJK BLOED

 

Delft is de stad van Johannes Vermeer, Delfts blauw aardewerk en het Koninklijk Huis. Terwijl we over de grachten varen en langs oude herenhuizen en het Prinsenhof lopen voelen we het verleden weer tot leven komen. Maar Delft is ook een levendige 21ste-eeuwse stad die voor jong en oud ontzettend veel te bieden heeft.


MARITIEM DUINKERKE EN HET

17DE-EEUWSE OORLOGSSCHIP JAN BART 


In Duinkerke komen we voorbij aan gebouwen die getuigen van de fascinerende geschiedenis. We wenden de steven voor een havenrondvaart. De stranden waren het strijdtoneel van Operatie Dynamo, de  reddingsoperatie van honderdduizenden Britse soldaten in de eerste weken van de WO II. En in mooie vestingstadje Grevelingen ligt een scheepswerf waar een exacte replica van een 17de-eeuws oorlogsschip wordt gebouwd. Intussen weerklinkt in de taverne Yo, Ho, Ho, and a Bottle of Rum!

STADSBEZOEK DEN HAAG EN WANDELEN AAN ZEE IN SCHEVENINGEN


Den Haag is een van de meest bijzondere steden van Nederland. Door de vele monumenten, de prachtige herenhuizen, grote villa’s, het Binnenhof, het Mauritshuis, Paleis Noordeinde, het Vredespaleis met het Internationaal Gerechtshof… En in Scheveningen kan je natuurlijk ook naar het Noordzeestrand.

ROTTERDAM, DE MEEST FASCINERENDE METROPOOL VAN NEDERLAND


Rotterdam is een duizelingwekkend interessante plek. Al van ver zie je de hypermoderne skyline van dé architectuurstad. Ook is het een van ‘s werelds grootste zeehavens. Tijdens de wandeling doen we uiteraard de beroemde Markthal aan, de Euromast, de opmerkelijke Kubuswoningen, de Erasmusbrug…

DE NOORDELIJKE WESTHOEK:

ERVAREN, BELEVEN EN GENIETEN


De noordelijke Westhoek is een schitterende streek om te doorkruisen: stille dorpjes, de gezellige stadjes Diksmuide en Nieuwpoort met indrukwekkende verhalen en geschiedenissen, de weidse poldervlakte, de onuitwisbare getuigen van een wereldoorlog… In de Westhoek gebruiken tal van ondernemende lui landbouwproducten uit de streek om heerlijke streekproducten op uw bord te toveren. Dat alles samen maakt van de noordelijke Westhoek dé streek om te ervaren, beleven en te genieten.

MAGNIFIEK MONS, VAN GOGH EN

DE SILEXMIJNEN VAN SPIENNES


De Henegouwse stad Mons heeft alles in huis om je te verrassen: baan je een weg door smalle steegjes die je naar gezellige pleintjes leiden, aangename parken, schitterende vergezichten… Vincent van Gogh woonde er ooit in de buurt. En véél vroeger, in de Nieuwe Steentijd, groeven mensen er in de omgeving al naar silex.

ZEELAND: RUST, NATUUR, LEUKE DORPJES,

FIJNE STADJES EN VEEL WATER...


De majestueuze Noordzee, de brede Westerschelde, talloze kreken en lieflijke slootjes, vaartjes en kanalen… In de Nederlandse provincie Zeeland is water alom tegenwoordig. Maar Zeeland is ook synoniem voor rust en natuur, stille dorpjes en boeiende stadjes. En voor gedurfde wereldwonderen, zoals de Deltawerken.

TERUG NAAR 'LES CH'TIS'

IN SINT-WINOKSBERGEN


Een alleraardigst stadje is Sint-Winoksbergen, of Bergues, zoals het nu heet. We struinen er door het decor van de kaskraker  ‘Bienvenue chez les Ch’tis’. Omdat Bergues doorheen de eeuwen wel eens in het vizier van belegeraars dreigde te komen, groeide het uit tot een versterkt stadje met bastions, ravelijnen, courtines…

Tegenwoordig is het allemaal rust, peis en vree in Sint-Winoksbergen. Het fijne stadje ligt voor ons klaar, net achter de Franse grens, om opnieuw te worden ontdekt.